Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, gol şi cu pene în Piaţa Victoriei: Boc, trezeşte-te! Să faci o autostradă şi mai mare - VIDEO

Mircea Badea, gol şi cu pene în Piaţa Victoriei: Boc, trezeşte-te! Să faci o autostradă şi mai mare - VIDEO

Mircea Badea, gol şi cu pene în Piaţa Victoriei: Boc, trezeşte-te! Să faci o autostradă şi mai mare - VIDEO
21 Dec 2009   •   23:59

?Cetăţeni o dată la 5 ani iată că mă găsesc aici lângă muzeul Antipa, în faţa guvernului României. De fiecare dată am o treabă cu primul ministru, în 2004 cu Adrian Năstase, acum, în 2009 cu Emil Boc. În acest moment sunt minus 7 grade. Da, pentru că voi cetăţeni aţi vrut autostradă între Turda şi Gilău, am făcut tot ce am putut. Trebuie să transmit un mesaj primului ministru: Boc, dormi? Boc, trezeşte-te sunt eu, cetăţeanul României, la anul să faci o bucată de autostradă mai lungă şi s-o faci ca lumea. Şi zi-i lui Berceanu că penele nu intră la guvernare?, a spus Mircea Badea joi seara, la minus şapte grade în Piaţa Victoriei.

Mircea Badea s-a ţinut de promisiunea făcută la începutul anului. El s-a prins într-un pariu cu Emil Boc, conform căruia trebuia să defileze în Piaţa Victoriei, gol şi cu pene pe fund dacă, până la sfârşitul lui 2009, autorităţile reuşesc să termine un tronson din autostrada Transilvania, repectiv Turda-Gilău. Emil Boc, şi Radu Berceanu au inaugurat cu fast cei 42 de kilometri ai autostrăzii, şi au declarat la scurtă vreme că au ?pregătit penele? pentru Mircea Badea. "Dom' prim-ministru, am pregătit penele, le am la minister şi la data stabilită la începutul anului o să le înmânez în mod festiv destinatarului", a spus Radu Berceanu în cadrul unei şedinţe a Executivului. Ministrul interimar al Transporturilor a fost întrebat atunci de Emil Boc care este starea lucrărilor de la Autostrada Transilvania.



?Cetăţeni, premiza de la care pornim este că trăim într-o ţara oribilă. Adică nişte băieţi se uitau la teve, acolo un baiat, je. Băieţii, Emil Boc şi Radu Berceanu s-au încordat să-l determine pe ciumpalac să execute pariul cu pricina. Acuma, în această ţară, având în vedere ca suntem în UE, să vină un prim ministru şi un ministru şi să se bată cu caramida în piept că au făcut 42 de km într-un an nu este penibil, este jenant, înspăimântător. Boc nici nu a tăiat bine panglica aia că a şi spus să-mi pun penele. Când i-am văzut aşa pe Boc, Berceanu, aşa de încordaţi, alo relaxaţi-vă uşor. Aveţi senzaţia că eu am vreo problemă să mă duc în pielea goală cu pene pe fuind la - 7 grade, sunteţi nebuni? 1 Nu aţi câştigat pariul. 2. Nu-mi provoacă diosconfort să fac aşa ceva. Măi milogilor, hai să ne simţim bine?, a spus Mircea Badea luni seara, în momentul în care a difuzat filmul ispravei sale din Piaţa Victoriei.

Penele lui Mircea Badea, pe ordinea de zi a Executivului (25 noiembrie)



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Piata Victoriei guvern
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close