Antena 3 CNN Externe Ahmadinejad: Osama bin Laden este în Washington

Ahmadinejad: Osama bin Laden este în Washington

Ahmadinejad: Osama bin Laden este în Washington
Sursa foto: osama bin laden
06 Mai 2010   •   23:37

Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a negat recentele relatări că Osama bin Laden ar fi în Teheran şi a susţinut că, de fapt, liderul Al-Qaeda este în capitala americană- Washington.
"Fiţi siguri că el este în Washington. Cred că este o mare posibilitate să fie acolo," declara liderul iranian pentru ABC .
Fără a-şi susţine afirmaţia, acesta a declarat că "a auzit" că bin Laden ar fi în capitala americană.
"Este acolo. Deoarece a fost un partener al domnului Bush," arăta acesta referindu-se la fostul preşedinte George W. Bush.
"De fapt ei au fost colegi mai demult. Ştiţi asta. Au fost împreună în afacerile petroliere. Au lucrat împreună. Domnul bin Laden nu a cooperat niciodată cu Iran, dar a cooperat cu domnul Bush," sublinia Ahmadinejad .
El a adăugat că, în orice moment, oficialii americani trebuie să ştie unde sunt liderii islamici.
"Guvernul american a invadat Afganistan pentru a-l aresta pe Laden. Probabil că ei ştiu unde este bin Laden . Dacă nu ştiu, de ce au mai invadat? Am putea şti şi noi informaţiile?" .
"Mai întâi ar fi trebuit să încerce să îi descopere locaţia, apoi să invadeze, dar cei care nu ştiau de locaţia sa mai întâi au invadat şi apoi au încercat să îl găsească. Este asta logic??, întreba liderul iranian.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Osama Bin Laden mahmoud ahmadinejad
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close