Antena 3 CNN Externe Jocuri sexuale la o şcoală din Polonia: 5 eleve au rămas însărcinate

Jocuri sexuale la o şcoală din Polonia: 5 eleve au rămas însărcinate

Jocuri sexuale la o şcoală din Polonia: 5 eleve au rămas însărcinate
Sursa foto: adolescenti
01 Iun 2010   •   09:41

O şcoală din Polonia se află în mijlocul unui scandal sexual, după ce mai mulţi băieţi le-au lăsat însărcinate pe colegele lor. Totul s-a petrecut din cauza unui joc sexual foarte popular printre elevi.

Cele cinci fete de 14 şi 15 ani au rămas însărcinate, după ce au acceptat să intre în jocul numit ?soarele? sau ?steaua?. Jocul presupunea ca fetele să stea întinse pe jos, formând un fel de stea, iar băieţii să facă sex cu fiecare. Câştigătorul competiţiei era cel care ajungea ultimul la orgasm.

În timpul jocului, adolescenţii nu foloseau prezervative sau alte mijloace de protecţie împotriva sarcinii sau a transmiterii bolilor venerice. ?În acest an, cinci fete au rămas însărcinate, iar două dintre el au născut deja?, a declarat Anna Czarnocka, directoarea şcolii, citată de thenews.pl.

În incident au fost implicaţi elevii unei şcoli din localitatea Ostroda din nordul Poloniei. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, însă este departe de a fi soluţionată întrucât nici părinţii şi nici profesorii nu vor să coopereze.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: elevi Polonia
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close