Antena 3 CNN Timp liber Fun Nicolas Sarkozy interzice bodyguarzii înalţi

Nicolas Sarkozy interzice bodyguarzii înalţi

Nicolas Sarkozy interzice bodyguarzii înalţi
Sursa foto: nicolas sarkozy
08 Iun 2010   •   08:41

Agenţii de securitate înalţi au fost sfătuiţi cu discreţie să nu mai candideze pentru un post de a-l păzi pe liderul francez Nicolas Sarkozy.
Preşedintele francez, despre care se susţine este complexat de înălţimea sa, se pare că a interzis bodyguarzii înalţi în pofida faptului că aceştia au o valoare mai mare în a repera posibile ameninţări în mulţime.
O sursă din cadrul poliţiei declara pentru Le Parisien că "nu are rost să recrutăm supermeni" deoarece candidaţii "mari" au şanse mici de a fi acceptaţi.

Garda prezidenţială, cunoscută ca GSPR, este formată din 50-80 persoane, din 2002, când un dezechilibrat psihic a tras spre Jacques Chirac cu puşca sa de vânătoare înainte de a fi oprit.
Preşedintele Sarkozy este deosebit de sensibil în legătură cu înalţimea sa de circa 1,65 m-ceea ce îl face mai scund chiar decât Napoleon.
El a depus eforturi să nu pară mic pe scena mondială sau alături de soţia sa, fostul model, Carla Bruni-Sarkozy, care la 1,78 m nu poartă aproape deloc tocuri.
Pe lângă faptul că poartă pantofi cu o talpă special concepută mai mare, Sarkozy a fost văzut şi ridicându-se pe vârfuri la fotografiile de grup cu liderii monidali şi a stat pe o cutie pentru a fi la acelaşi nivel cu Barack Obama când cei doi au ţinut discursuri în Normandia anul trecut.
Una dintre cele mai controversate apariţii se referă la acuzele unor muncitori dintr-o fabrică vizitată de preşedinte care susţin că au fost aleşi să apară alături de liderul de la Paris deoarece erau mici de statură.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolas Sarkozy
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close