Antena 3 CNN Politică PDL-iştii se plâng preşedintelui că nu-i mai lasă Boc la tv. Băsescu: Trebuie puse condiţii televiziunilor (VIDEO)

PDL-iştii se plâng preşedintelui că nu-i mai lasă Boc la tv. Băsescu: Trebuie puse condiţii televiziunilor (VIDEO)

PDL-iştii se plâng preşedintelui că nu-i mai lasă Boc la tv. Băsescu: Trebuie puse condiţii televiziunilor (VIDEO)
11 Mai 2010   •   12:03


Parlamentarii PDL nu mai suportă să stea deoparte şi vor să se vadă la televizor.

Senatorul Radu Alexandru i s-a plâns direct preşedintelui Băsescu de faptul că Emil Boc nu îi mai lasă să apară la posturile de ştiri.

Şeful statului i-a dat sarcină lui Emil Boc să reevalueze situaţia, cu precizarea că PDL ar trebui să pună condiţii televiziunilor.

Întreaga discuţie a avut loc în timpul întâlnirii pe care şeful statului a avut-o, luni, cu parlamentarii Puterii.

Radu F. Alexandru, senator PD-L:

"A fost una dintre cele mai mici neproductive, cu efect de bumerang, ideea de a bloca accesul PD-L la posturile de televiziune, chiar a unor posturi care s-au dovedit de rea-credinţă... Nu putem lăsa astfel Guvernul singur, cum ar fi vocea primului ministru şi când şi când a vreunui ministru, sau a deputaţilor de la UDMR, ai altora independenţi, să suţină cauza Guvernului. Să explice celor care stau în faţa televizoarelor într-adevăr ce se întâmplă. Nu e un lucru comod, absolut... nu... pe care trebuie să ne-o angajăm"


Traian Băsescu:

"Domnule senator, cred şi eu că trebuie reevaluat acest lucru, dar în acelaşi timp, trebuie puse nişte condiţii celor două televiziuni despre care vorbiţi. Ei întotdeauna cheamă 4, 5 şi unul singur din arcul guvernamental. Trebuie să ştie că, dacă chemi partidele din opoziţie să fie reprezentate la dezbatere, chemi şi partidele şi grupurile de la putere. Deci, nu numai un PD-L sau un UDMR şi dup-aia pui 5... Nu mai înţelege nimeni nimic. Dar cheamă un PD-L, un UDMR, un... independent, ca să fie reprezentarea echitabilă"



Antena 3


×
Subiecte în articol: televiziuni
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close