Antena 3 CNN Actualitate Aurel Cazacu a demisionat din funcţie, la solicitarea lui Adriean Videanu (VIDEO)

Aurel Cazacu a demisionat din funcţie, la solicitarea lui Adriean Videanu (VIDEO)

Aurel Cazacu a demisionat din funcţie, la solicitarea lui Adriean Videanu (VIDEO)
Sursa foto: Aurel Cazacu
22 Aug 2009   •   11:55

Scandalul firmei la care a fost acţionar fratele preşedintelui face noi victime. La solicitarea ministrului Adriean Videanu, Aurel Cazacu şi-a dat demisia sâmbătă din funcţia de director pentru industria de apărare în Ministerul Economiei. Fiica lui Cazacu, Maria, s-a retras vineri din firma Desintco SRL, în care era asociată cu Mircea Băsescu. Ministrul Videanu a anunţat încă de vineri că a cerut o anchetă a corpului de control, iar sâmbătă i-a cerut demisia lui Cazacu.

Aurel Cazacu este singura persoană implicată care a vorbit despre importanţa cooptării lui Mircea Băsescu în firma la care acţionar era şi fata sa. Directorul pentru industria de apărare din Ministerul Economiei nu şi-a schimbat opinia nici după ce scandalul a luat amploare: "Durerea mea este că în această ţară nu poţi să faci anumite lucruri de nivel decât dacă lucrezi cu oamenii care se află în acest moment în vârf la nivelul statului", a explicat el.

Aurel Cazacu a ocupat în ultimii 20 de ani diverse posturi de conducere în cadrul structurilor industriei de apărare, inclusiv la companiile naţionale Romarm şi Romtehnica.



Antena 3

×
Subiecte în articol: demisie Adriean Videanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close