Antena 3 CNN Actualitate Casa vrăjitoarei Brăţara, percheziţionată de poliţiştii. Un camion plin de bunuri confiscate (VIDEO)

Casa vrăjitoarei Brăţara, percheziţionată de poliţiştii. Un camion plin de bunuri confiscate (VIDEO)

Casa vrăjitoarei Brăţara, percheziţionată de poliţiştii. Un camion plin de bunuri confiscate (VIDEO)
Sursa foto: vrajitoarea
05 Mar 2010   •   20:52

Renumita vrăjitoare Brăţara folosea magia ca să facă să dispară diverse lucruri. Fiul ei e acuzat că a comandat electrocasnice pe Internet, iar când acestea ajungeau la destinaţie, şoferul care le transporta era tâlhărit. Casa mamei era folosită ca depozit pentru pradă. Din păcate, Brăţara n-a văzut în globul de cristal că poliţia era deja pe fir.

Poliţiştii au descins dimineaţă în casa vrăjitoarei Brăţara. În vârstă de 62 de ani, femeia a venit glonţ de la spital, unde era internată, ca să-şi apere copiii şi averea.

Brăţara n-a stat prea mult pe gânduri şi a început să-i blesteme pe poliţişti.

În acest timp, se inventariau zeci de bunuri depozitate în casa vrăjitoarei despre care anchetatorii spun că nu-i aparţin. Şi, au început să le încarce într-un camion pentru a le confisca. Pe lângă ţevi de inox, paleţi şi alte "cadouri" anchetatorii au găsit şi o centrală termică. Poliţiştii au încărcat un camion întreg. Printre bunurile confiscate s-au numărat şi arme de foc.

Lorenţ Buzea, fiul vrăjitoarei Brăţara, dar şi o femeie au fost reţinuţi pentru tâlhărie.



Observator


×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close