Antena 3 CNN Actualitate Concert de muzică clasică în tenişi, după ce autocarul cu îmbrăcăminte a rămas înzăpezit (VIDEO)

Concert de muzică clasică în tenişi, după ce autocarul cu îmbrăcăminte a rămas înzăpezit (VIDEO)

Concert de muzică clasică în tenişi, după ce autocarul cu îmbrăcăminte a rămas înzăpezit (VIDEO)
Sursa foto: concert
17 Dec 2009   •   22:09

Poate că Vivaldi rămăsese înzăpezit când a compus Iarna din Anotimpurile. Şi asta pentru că nămeţii pot opri circulaţia, dar nu pot opri muzica. Au demonstrat-o membrii ansamblului Johan Strauss, veniţi să ofere românilor o bucăţică din Crăciunul vienez.

Au fost nevoiţi să cânte în blugi şi în tenişi. Şi asta pentru că autocarul cu ţinutele şi o parte din instrumente a rămas înzăpezit pe şoselele din Buzău.

Membrii ansamblului Johan Strauss au ajuns în România, miercuri, la timp pentru concertul din Bucureşti. Doar ei şi o parte din instrumente. Restul a rămas într-un autocar înzăpezit.

Alţii ar fi anulat concertul, fără să clipească. Din contră! Austriecii s-au urcat pe scenă cu hainele de stradă. În blugi, în tenişi şi în tricouri, membrii orchestrei din Viena au încântat 3.000 de spectatori îmbrăcaţi elegant.

Pentru concertul din această seară de la Cluj, austriecii au avut noroc. Autocarul cu ţinutele şi cu restul instrumentelor a ajuns. Nu că ar fi avut nevoie de ele să facă un spectacol deosebit.



Observator

×
Subiecte în articol: concert muzica clasica blugi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close