Antena 3 CNN Actualitate Cristian Ţânţăreanu şi-ar putea transforma moartea în spectacol de televiziune (VIDEO)

Cristian Ţânţăreanu şi-ar putea transforma moartea în spectacol de televiziune (VIDEO)

Cristian Ţânţăreanu şi-ar putea transforma moartea în spectacol de televiziune (VIDEO)
22 Feb 2010   •   21:10

Miliardarul excentric, Cristian Tânţăreanu se gândeşte să-şi transforme moartea într-un spectacol de televiziune, dacă durerile vor deveni insuportabile. Tânţăreanu s-a operat la Paris, de cancer la colon şi se străduieşte să-şi continue viaţa cu familia, prietenii în paralel cu şedinţele de chimioterapie.

Cristian Tânţăreanu este fizic afectat de cancerul pe care l-a depistat din vreme şi de care încearcă să scape din octombrie încoace. Îşi trăieşte însă viaţa până în ultima secundă.

?Mă pregătesc de ultimul drum, ultimul drum în Thailanda, nu ăsta, stai un pic, la ce te gândeai? sper că nu te gândeai că mă duc la Belu?, a declarat zâmbitor Cristian Ţânţăreanu într-unul dintre restaurantele din Paradisul Verde.

?Alaltăieri seară aici a fost ziua unui prieten şi la trei dimineaţă ne mutăm în restaurantul acela discotecă. Acum plec în Otopeni la ziua unui prieten şi mâine merg la spital?, a spus Ţânţăreanu. Râde şi bea vin. Şi-şi amorţeşte simţurile. Şi uită că e bolnav. Şi e în continuare sufletul petrecerilor.

În Paradisul din Corbeanca, unii fac pariuri când moare, în timp ce alţii se roagă să îşi înfrunte boala. ?În vară îmi fac parastasul în viu, că nu ştiu, pe ai mei, după ce mă duc eu, poate să-i doară undeva, să îmi mai aprindă o lumânare?.

Ţânţăreanu spune că nu îi e frică de moarte. Finalul poate fi un show cu rating bun. Pe care să şi-l regizeze singur. Să se sinucidă la televizor. ?Discut, în direct, poate să mă sune, voi, să mă sunaţi, fac un show din propria moarte. Nu e interesant? Pentru că decât să mor ca boul, că tot mori, măcar mori şi faci un show din asta?, a spus Cristian Ţânţăreanu.



Mai are trei şedinţe de chimioterapie. Care-i strică, pentru câteva zile, pofta de viaţă. ?Când vin, vreo două-trei zile stau în casă, nu mai am zâmbetul ăsta. stau la televizor, mă simt nasol că am greaţă. nu, psihic. psihic zic dă-l în aia mă-sii, trece. Totul e trecător şi noi. mai ales noi?.

Medicii îi spun că are şanse mari să scape de cancer. Şi el are încă multe planuri de viaţă. Dar este conştient că totul se poate opri când se aşteaptă mai puţin.

Observator

×
Subiecte în articol: cancer sinucidere moarte
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close