Antena 3 CNN Actualitate Medici din Craiova, bătuţi de romi în spital: Agresorii au luat acasă un pacient, cu tot cu pat (VIDEO)

Medici din Craiova, bătuţi de romi în spital: Agresorii au luat acasă un pacient, cu tot cu pat (VIDEO)

Medici din Craiova, bătuţi de romi în spital: Agresorii au luat acasă un pacient, cu tot cu pat (VIDEO)
29 Apr 2010   •   09:21

Romii din Craiova nu se dezmint şi au făcut din nou scandal. De această dată, victime au fost o doctoriţă şi două asistente de la Spitalul de Urgenţă, care au fost bătute în secţia de Terapie Intensivă. Fără nici o jenă, romii au plecat acasă cu un pacient pe care l-au luat cu pat cu tot fără acordul cadrelor medicale. De frică, femeile agresate nu vor să depună plângere.

Romii au aflat de la medici că o rudă de-a lor e la un pas de moarte. Pentru că vroiau să ia pacientul acasă, oamenii s-au dus la registratura spitalului unde au dat declaraţii. Numai că nu au mai aşteptat să ia şi actele şi l-au cu forţa.

Agenţii de pază au fost chemaţi să intervină, numai ca nu au putut să facă mare lucru.

Conducerea spitalului a anunţat Poliţia, care a declanşat o anchetă. Medicii şi asistentele nu vor să depună plângere împotriva romilor de teamă să nu fie agresate din nou.

Cu toate acestea, trei dintre cei care au agresat caderele medicale au fost deja identificaţi şi amendaţi. Un agent de pază, care nu a intervenit a fost şi el sancţionat.



Antena 3


×
Subiecte în articol: romi Craiova spital scandal
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close