Antena 3 CNN Actualitate Millennium Building dezavuează conotaţiile politice şi electorale atribuite proiectului "Cathedral Plaza"

Millennium Building dezavuează conotaţiile politice şi electorale atribuite proiectului "Cathedral Plaza"

Millennium Building dezavuează conotaţiile politice şi electorale atribuite proiectului "Cathedral Plaza"
05 Noi 2009   •   17:05

Compania Millennium Building Development SRL a precizat într-un comunicat remis Antena3.ro că dezavuează orice fel de conotaţie politică şi electorală atribuită proiectelor ei. Compania a dorit să facă astfel precizări ca urmare a modului în care proiectul Cathedral Plaza a fost menţionat în ultimele zile în contextul actualei campanii electorale pentru alegerile prezidenţiale.

"Compania derulează în prezent planuri de afaceri pe termen lung în România, a căror evaluare ţine de parametri economici, în conformitate cu principiile eticii corporatiste.

Pe de altă parte, nu putem să nu constatăm modalitatea cel puţin nepotrivită în care Arhiepiscopia Romano-Catolică, prin reprezentantul său, Monseniorul Ioan Robu, încearcă să se folosească de diferendul legal cu compania noastră pentru a influenţa decizii şi poziţii de natură strict politică şi electorală.

Nu este de competenţa noastră să discutăm onestitatea demersului prin care Prea Sfinţia Sa şi-a asumat rolul unui agent electoral al unuia dintre candidaţii în cursa pentru cea mai
înaltă funcţie în stat, care ocupă şi funcţia de Primar General al Capitalei. Dar dorim să atragem atenţia că prevederile legale trebuie respectate, indiferent de promisiunile şi sprijinul promis de Monseniorul Robu, inclusiv prin medierea unor întâlniri cu efect pentru imaginea candidatului Sorin Oprescu.

Recentele demersuri ale Primarului General al Capitalei, inspirate sau nu de Monseniorul Ioan Robu, inclusiv prin contestarea valabilităţii autorizaţiei noastre de construcţie, dovedesc o necunoaştere a legislaţiei în domeniu. Regretăm că promisiunile asumate de Primarul General al Capitalei, domnul Sorin Oprescu, privind respingerea oricăror imixtiuni politice în zona businessului şi managementului administraţiei nu numai că nu au fost respectate, dar sunt încălcate în mod frecvent prin declaraţiile făcute în ultima perioadă.

Millenium Building Development îsi reafirmă angajamentul de a menţine standardele ridicate în domeniul construcţiilor şi încrederea în domnia legii şi a statului de drept, indiferent de contextul electoral şi politic"
, se arată în comunicatul Millennium Building Development, remis Antena3.ro

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cathedral Plaza
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close