Antena 3 CNN Actualitate O româncă a răpit o fetiţă dintr-un spital din Timişoara şi i-a făcut acte în Elveţia (VIDEO)

O româncă a răpit o fetiţă dintr-un spital din Timişoara şi i-a făcut acte în Elveţia (VIDEO)

O româncă a răpit o fetiţă dintr-un spital din Timişoara şi i-a făcut acte în Elveţia (VIDEO)
21 Dec 2009   •   19:03

A furat-o din pătuţul de spital, pentru că nu poate avea copii. O româncă din Satu Mare stabilită în Elveţia este cea care, acum două luni, a răpit o fetiţă de două luni dintr-un spital din Timişoara. Este incredibil, dar a reuşit să iasă din România cu tot cu copil şi i-a făcut acte în Elevţia ca şi cum ar fi fost al ei. Răpitoarea a fost arestată în Elveţia, iar testele ADN au confirmat că bebeluşul nu este al ei.

Denisa a dispărut la mijlocul lunii octombrie. Din spitalul pentru distrofici din Timişoara. Copila de doar două luni a ajuns în Elveţia. Părinţii, săraci lipiţi pământului, nu au multe date nici acum, după ce poliţia i-a anunţat că Denisa le-a fost găsită.

În noaptea de 18 spre 19 octombrie, răpitorii au pătruns în spital. Undeva, între orele 23.00 şi 01.00. Au tăiat gardul de sârmă şi au forţat uşa din spate. Au luat-o pe Denisa din pătuţ şi, în loc, au lăsat un bilet: ?O iau pe fată la neamul meu. Nu vreau s-o revăd ca pe cei opt cadaveri de copii în morga spitalului?. Nicio o semnătură, spre disperarea părinţilor.

?Mi-e dor de dea. Cum să nu-mi fie dor de ea??, spune Codruţa Novacovici. Poliţiştii au căutat-o zile la rând. Principalii suspecţi, erau la un moment dat, chiar mama şi tatăl. Vinerea trecută, părinţii Denisei au fost chemaţi la poliţie. Anchetatorii aveau o veste bună.


?A fost găsită principala suspectă în cazul răpirii minorei din spitalul de copii din Timişoara. Aceasta este o femeie de 39 de ani, care în prezent domiciliază pe teritoriul Elveţiei?, a declarat subinspectorul Marinela Apostolache, Biroul de Presă al IPJ Timiş.

Cea care le-a furat copilul este o doctoriţă din Satu Mare, stabilită în Elveţia. O răpise pe Denisa pentru ea. Nu poate avea copii. L-a luat pe al lor. L-a dus în Elveţia, i-a făcut acte şi avea de gând să îl educe ca şi cum ar fi fost al ei. Părinţii Denisei au spus că nu au văzut-o pe femeie în viaţa lor.

Acum, o aşteaptă pe micuţă acasă. În prezent, bebeluşul e în custodia asistenţilor sociali din Elveţia. ?Cum să n-o aşteptăm, cu toată inima, mai ales când am auzit că fata e în viaţă?, a spus bunica fetiţei, Mariana Novacovici.

Românca din Elveţia, dar şi soţul ei, cetăţean elveţian au fost deja arestaţi. Proba de bază a anchetatorilor o reprezintă analizele ADN. Ele dovedesc că fetiţa găsită la ei este Denisa.



Observator

×
Subiecte în articol: Elvetia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close