Antena 3 CNN Actualitate Sorinel Ciobanu, noul director de la Aeroportul Otopeni, demis după numai cinci zile de la numire

Sorinel Ciobanu, noul director de la Aeroportul Otopeni, demis după numai cinci zile de la numire

Sorinel Ciobanu, noul director de la Aeroportul Otopeni, demis după numai cinci zile de la numire
Sursa foto: Otopeni
23 Iun 2009   •   14:56

Sorinel Ciobanu, noul director de la Aeroportul Otopeni, a fost demis după numai cinci zile de la numire. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a semnat, marţi, scrisoarea de demitere.

Sorinel Ciobanu a fost trimis în judecată de procurorii DNA, pentru un schimb de terenuri, făcut în 2004, când se afla la conducera aeroportului Băneasa. Procurorii îl acuză că împreună cu alte cinci persoane, a adus societăţii un prejudiciu de peste patru milioane de euro.

Ciobanu a cedat, în favoarea unei persoane particulare un teren de 2,3 hectare evaluat, la acea vreme, la 11,5 milioane de euro. A primit la schimb un alt teren, de 2,5 ha situat însă în comuna Voluntari, care valora doar 10.000 de euro. Motivul declarat al schimbului a fost evitarea unui litigiu care ar fi putut duce chiar la închiderea aeroportului.

Dosarul a fost deschis la solicitarea Departamentului de Control al Guvernului şi va fi judecat de Judecătoria Sectorului 1.

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close