Antena 3 CNN Show Showbiz James Cameron: Acţiunea filmului Avatar 2 va avea loc în oceanele planetei Pandora

James Cameron: Acţiunea filmului Avatar 2 va avea loc în oceanele planetei Pandora

James Cameron: Acţiunea filmului Avatar 2 va avea loc în oceanele planetei Pandora
Sursa foto: SHOWBIZ
21 Apr 2010   •   15:21

James Cameron lucrează la continuarea filmului cu cele mai mari încasări din lume, Avatar. Regizorul a declarat că acţiunea filmului Avatar 2 se va petrece în oceanele de pe planeta Pandora.

În cel de-al doilea film Avatar, regizorul de 55 de ani spune că vrea să creeze un mediu nou. ?Mă voi concentra pe oceanele Pandorei, care vor fi la fel de pline de viaţă, de culoare şi diversitate, dar nu mai vreau pădure tropicală. Vreau să aduc ceva nou, dar asta nu însemnă că filmul nu va conţine şi elemente vechi?, a declarat James Cameron, potrivit NDTV.

Una dintre cele mai mari provocări pe care regizorul şi le-a asumat este să realizeze cel de-al doilea Avatar într-un timp foarte scurt. ?Trebuie să facem totul de două ori mai repede şi de două ori mai ieftin. Ştiu ca e imposibil, dar dacă reducem cheltuielile şi timpul de producţie cu măcar 25%, tot e bine?, a adăugat Cameron.

Avatar 3D", filmul SF de senzaţie al lui James Cameron, a devenit cea mai de succes producţie din istoria cinematografiei, depăşind recordul "Titanicului". Super producţia care a a avut nevoie de zece ani pentru a fi transpusă în realitate, a reuşit să adune 1,859 de miliarde de dolari, în numai şase săptămâni de la lansare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Avatar Ocean
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close