Antena 3 CNN Externe Studiu: Ciorba de burtă, tratament eficient impotriva mahmurelii

Studiu: Ciorba de burtă, tratament eficient impotriva mahmurelii

Studiu: Ciorba de burtă, tratament eficient impotriva mahmurelii
26 Dec 2009   •   13:16

Ciorba de burtă ca medicament, sau, mai exact, ca tratament eficient impotriva mahmurelii - o spun, cine alţii decăt cercetătorii britanici. Ei au plasat acest produs pe locul întâi într-un clasament al remediilor care pot fi folosite după o noapte de beţie. Dar în lipsa ciorbei, şi o zeamă de varză face minuni.
Fiecare popor are propriul leac contra mahmurelii. În topul realizat de ziariştii englezi au intrat reţete din Moscova, Mexic, Turcia, Germania şi România.

După o noapte de beţie apar şi primele simptome. Durerile de cap, ameţeală şi o senzaţie de greaţă. Din fericire există leacuri. Cea mai eficientă metodă este cea românească - ciorba de burtă.
?Vă recomand ciorba de burtă care drege şi cea rădăuţeană, foarte uşoară, de pui, dreasă cu ou şi smântână?, spune un bucătar.

Şi zeama de varză face minuni. Este un leac care ajută stomacul după excesul de alcool susţin cercetatorii de la Universitatea Stanford.

Turcii spun că reţeta lor e cea mai bună. Iaurtul cu usturoi este un leac vechi. ?Remediile sunt pe bază de iaurt, airan, lapte bătut cu sare, geagicu, iaurt cu usturoi şi castraveţi?, spune managerul unui restaurant turcesc.

Şi mexicanii au propriul lor leac. Cactusul feliat nu este delicios, dar ameliorează starea de rău. Ziariştii englezi, i-au dat pentru eficacitate nota 2.

Antena 3

×
Subiecte în articol: studiu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close