Antena 3 CNN Externe Mini-vacanţă de 1 Decembrie. Unde merg românii?

Mini-vacanţă de 1 Decembrie. Unde merg românii?

Mini-vacanţă de 1 Decembrie. Unde merg românii?
Sursa foto: munte
27 Noi 2009   •   23:21

O zi liberă de 1 Decembrie şi încă una, două de la stat, că deh, nu sunt bani. Mulţi români, mai ales bugetarii, s-au ales cu un concediu în toată regula. Agenţiile de turism au vândut pentru această perioadă cu 20% mai multe pachete decât într-un week-end obişnuit.

Sâmbătă, duminică, luni şi marţi. Pentu unii concediul a început chiar de vineri. Cum statul îi obligă la zile fără plată, de ce nu? O repetiţie pentru vacanţa de Crăciun nu strică. Mai ales că e mai ieftin acum.

Valea Prahovei şi Poaiana Braşov sunt printre cele mai căutate destinaţii pentru minivacanţă. Şi hotelurile din Băile Felix au început să se umple. O cameră dublă, la două stele, cu demipensiune, costă 90 de lei.

Şi pensiunile din Mărginimea Sibiului încep să se umple. Agenţiile de turism sunt pregătite şi pentru cei mai puţin... patrioţi. Aceştia aleg în special Budapesta sau staţiunile montane din Bulgaria.

Un concediu în capitala Ungarie costă cam 175 de euro de persoană. În Bulgaria, trei nopţi la un hotel de patru stele costă în jur 60 de euro.

Observator

×
Subiecte în articol: munte minivacanta
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close