Antena 3 CNN Externe Unde petrecem minivacanţa de 1 mai? Vezi pachete turistice din România şi din străinătate (VIDEO)

Unde petrecem minivacanţa de 1 mai? Vezi pachete turistice din România şi din străinătate (VIDEO)

Unde petrecem minivacanţa de 1 mai? Vezi pachete turistice din România şi din străinătate (VIDEO)
07 Apr 2010   •   23:32

Se apropie minivacanţa de 1 mai, iar hotelierii şi cei care au pensiuni au venit deja cu oferte de nerefuzat. Au înţeles că este criză şi că singura şansă de a avea camerele pline peste trei săptămâni este să scadă preţurile şi să ofere mai multe servicii.

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni din România au simţit pe pielea lor scăderea numărului de turişti de Paşte. Anul acesta au venit mai puţini cu un sfert, aşa că acum s-au pregătit cu oferte mai bune pentru 1 mai.

O minivacanţă de trei zile în Poiana Braşov la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus şi o cină din partea casei costă 500 de lei. Dacă vreţi să plecaţi însă la mare, trebuie să ştiţi că hotelierii vă aşteaptă cu preţuri mai mici decât anul trecut.

De exemplu, pentru un sejur de patru zile cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele în Mamaia veţi plăti 540 de lei. Totuşi, chiar şi cu reduceri nu reuşim să ne apropiem de ofertele pe care le au bulgarii. Un sejur acolo este chiar de două, trei ori mai ieftin.

Pentru cei care vor să încerce de 1 mai turismul din ardeal pot alege ca destinaţie Sibiul. Aici, preţurile pornesc de la 250 de lei. Iar ca să atragă clienţi, proprietarii de pensiuni oferă grătarul şi berea din partea casei.

Numai că nu toţi românii sunt atraşi de ofertele de la noi din ţară pentru că preţurile mult prea mari. În plus, agenţiile de turism au oferte last minute pentru destinaţiile externe unde sunt reduceri şi de 70 %.

De exemplu, pentru un sejur de 4 zile la Budapesta cu mic dejun inclus şi acces la centrul spa veţi plăti 360 de lei, faţă de 590 de lei cât era înainte de reducere. Preţuri scăzute sunt şi pentru minivacanţele la Viena. 380 de lei costă cazarea la un hotel de 4 stele pentru patru zile cu tot cu mic dejun inclus.

Cu aşa preţuri, acum mai rămâne de văzut unde se vor duce turiştii de 1 mai.


OFERTE 1 MAI ÎN ŢARĂ

Poiana Braşov

- 3 zile, hotel de 3 stele cu mic dejun inclus + cină din partea casei: 500 de lei

Mamaia

- 4 zile, hotel de 4 stele cu mic dejun inclus: 540 de lei


OFERTE 1 MAI ÎN STRĂINĂTATE

Budapesta
- 4 zile, hotel de 4 stele cu mic dejun inclus şi acces gratuit la centru SPA: 590 de lei - 360 de lei

Viena

- 4 zile, hotel de 4 stele cu mic dejun inclus: 670 de lei - 380 de lei



Observator



×
Subiecte în articol: oferte turism 1 mai minivacanta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close