Antena 3 CNN Externe România, promovată de al doilea tour-operator din Germania

România, promovată de al doilea tour-operator din Germania

România, promovată de al doilea tour-operator din Germania
Sursa foto: Romania
16 Noi 2009   •   23:00

Vin nemţii. Iar, şi mai mulţi! După ce TUI ne-a reintrodus în cataloage, acum, al doilea tour-operator din Germania, Dertour, vrea să ne ofere şi el nemţilor. România chiar ţine coperta catalogului de prezentare pentru Europa de Est. Cu ce altceva decât casa lui Dracula - Castelul Bran.

10.000 de agenţii de turism din Germania au de luni în geam un panou mare cu România. Dacă ţara noastră le face cu ochiul din vitrină nemţilor tour-operatorul Dertour are deja oferte. Nu mai puţin de 350.000 de cataloage cu destinaţii din Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia şi România au fost deja distribuite.

Valea Prahovei, Bucovina sau Transilvania. Aproape toată ţara e promovată de agenţia germană. Vorbim nu numai de turismul de litoral, ci vorbim de o promovare a României prin destinaţia de turism de munte, Delta Dunării, city break, turismul cultural.

Turismul din România mai că l-a prins pe Dumnezeu de picior. Dertour a adus anul trecut turişti străini doar la mare. În total, 2.500. Acum speră să crească numărul lor cu 30 de procente.

Începând din primăvara 2010, vor fi distribuite 30 de mii de pliante informative despre România cu oferte speciale pentru destinaţiile turistice româneşti.

Ca şi TUI, Dertour va introduce o cursă aeriană directă -Nuremberg - Constanţa. Dertour este cel de-al doilea operator de pe piaţa germană şi a venit în România în 2004. Atunci însă trimitea românii la concedii în străinătate.

×
Subiecte în articol: turism România
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close