Antena 3 CNN Timp liber Fun Ce urmează după Ice Bucket? Provocarea, lansată de o femeie din India

Ce urmează după Ice Bucket? Provocarea, lansată de o femeie din India

Ce urmează după Ice Bucket? Provocarea, lansată de o femeie din India
de O.P.    |    26 Aug 2014   •   08:27

O femeie din sudul Indiei a născocit o altă versiune a turnării unei găleți de apă în cap. Pentru a promova asistența locală pentru cei săraci, ea a propus în schimb donarea unei găleți cu orez, informează luni agenția DPA.

"Provocarea găleții cu orez" este ideea pe care Manju Latha Kalanidhi din Hyderabad, capitala statului Telangana din sudul Indiei, a postat-o pe Facebook pentru a-i stimula pe donatori să ofere o găleată de orez celor nevoiași, scrie ziarul The Hindu în ediția de duminică.

"Este o soluție locală, este a noastră și este o rezolvare practică a problemelor din vecinătate. În loc să irosim apa pentru provocarea găleții cu gheață, salvăm apa și îi hrănim pe cei flămânzi ", a scris ea pe Facebook.

Potrivit propunerii sale, voluntarii pot dona, de asemenea, medicamente la cel mai apropiat spital public.

Provocarea găleții cu gheață este concepută pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la scleroza laterală amiotrofică (SLA), o maladie progresivă neuro-degenerativă, care afectează celulele nervoase din creier și măduva spinării, de care suferă și fizicianul Stephen Hawking.

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close