Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, despre cum s-au "încăierat procuroare comunistă Monica Macovei, cu slugile lui Udrea": Prietene, a ieşit cu smardoială!

Mircea Badea, despre cum s-au "încăierat procuroare comunistă Monica Macovei, cu slugile lui Udrea": Prietene, a ieşit cu smardoială!

Mircea Badea, despre cum s-au "încăierat procuroare comunistă Monica Macovei, cu slugile lui Udrea": Prietene, a ieşit cu smardoială!
24 Oct 2014   •   00:03

"Poate Iohannis va fi preşedinte, poate nu va fi. Eu vreau să vă asigur că nu va fi. Nu există nicio şansă să fie Klaus Iohannis preşedinte, nici măcar una mică, precum gustărica servită de colegii săi de partid în ziua alegerilor din 2009. Vă mai aduceţi aminte cum ieşea Berceanu de la Ministerul de Interne unde s-a întâlit cu Blaga şi Videanu?", declarat Mircea Badea cu privire la posibilitatea ca în urma alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis să fie următorul preşedinte al României.

"Nu există nicio şansă să iasă Iohannis, asta pentru că toată lumea ştie că preşedinte va fi Monica Macovei", a mai adăugat acesta.

Una dintre bucuriile pe care Mircea Badea le-a trăit recent a fost aceea de a vedea  " băsişţii cum se mursecă unii pe alţii". "Astăzi s-au încăierat procuroare comunistă de la sectorul 1, Monica Macovei, cu slugile Elenei Udrea. Ceva mai bun nu există pe pâmânt.! Ca nivel de satisfacţie este comparabil cu momentul în care Pora a sărit la Băsescu şi Băsescu a mustrat-o, a mursecat-o pe Pora de la tribuna prezidenţială. Prietene, a ieşit cu smardoială, cu nasoale! Ăştia acum suferă pe Facebook. Monica Macovei a plecat trântind uşa", a povestit acesta.

Mircea Badea a relatat astfel toată povestea, în care personajele principale, Monica Macovei şi Elena Udrea, candidate la alegerile prezidenţiale, au avut mai multe lucruri de împărţit: "Era emisiune electorală, şi au invitat-o şi pe Monica Macovei. Mai pe la un cincean, că după aia, mai pe sericean venea sponsora, adică titulara, Udrea. Acum, au zis: lasă, că o vârâm şi pe Monicuţa şi au vârât-o pe la cinci. Doar că, în timpul emisiunii cu Monica Luisa, dintr-o dată, pauză de publicitate. Şi nu a intrat detergenţi, ci douăsprezece minute de publictate cu Elena Gabriela Udrea. Şi s-a crizat Luisa, a intrat în roşu. A făcut ca toate visele. Şi Mircea Marian se uita şi suferea şi el. Suferinţa a devenit apoi publică. Aşa da!".

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close