Antena 3 CNN Actualitate 0800.800.885- "Ce te doare?" Linia verde iniţiată de Ministerul Sănătăţii la care pot suna pacienţii

0800.800.885- "Ce te doare?" Linia verde iniţiată de Ministerul Sănătăţii la care pot suna pacienţii

0800.800.885- "Ce te doare?" Linia verde iniţiată de Ministerul Sănătăţii la care pot suna pacienţii
Sursa foto: ion bazac
26 Ian 2009   •   16:22

Pacienţii nemulţumiţi de condiţiile din spitale au de luni la dispoziţie un număr de telefon gratuit pentru reclamaţii. Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că la acest număr vor avea acces atât medicii cât şi pacienţii. Linia verde ?Ce te doare?? va fi accesibilă în mod gratuit la numprul de telefon 0800800855.
?Nu dorim să începem un război între pacienţi şi medici. La acest număr pot suna şi omul care a stat la coadă, dar şi medicul care vede 50 de pacienţi pe zi.? Linia va fi disponibilă pentru toţi cei care vor să ajute sistemul sanitar din ţara noastră să se reformeze, într-un mod constructiv. Minsitrul a subliniat faptul că linia este una de idei şi nu una de ?pâră?. ?Nu vom accepta delaţiuni, turnătorii.? a spus acesta.
Ion Bazac a declarat luni că pe baza apelurilor primite de la pacienţi şi medici se vor face statistici şi se vor prezenta rapoarte săptămânale referitoare la starea de sănătate a populaţiei. Mai mult, el l-a inivtat pe preşedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoaie să se alăture proiectului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Bazac
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close