Antena 3 CNN Actualitate 14.000 de euro pe lună - salariul şefilor Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor

14.000 de euro pe lună - salariul şefilor Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor

14.000 de euro pe lună - salariul şefilor Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor
14 Sep 2009   •   22:11

Şef de instituţie de stat, asta e bine să fii în România. Câştigi mii de euro pe lună salariu, fără prea multă bătaie de cap. În situatia asta se află şefii Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor. Documente fiscale arată că au luat anul trecut 14.000 de euro lună de lună.

Angela Toncescu e şefa Comisie de Supraveghere a Asigurărilor din iunie 2006. Are un mandat de cinci ani, care i-a adus un nivel de trai superior majorităţii românilor. Numai anul trecut, Angela Toncescu a câştigat 14.700 de euro pe lună. Lunile cela mai bune - ianuarie, aprilie şi iulie. Angela Toncescu nu a putut fi contactată pentru comentarii.

Potrivit fişei fiscale, cel care dă explicaţii pentru salariile mari ale conducerii CSA, vicepreşedintele Constantin Buzoianu a câştigat şi el anul trecut 14.200 de euro în fiecare lună.

Piaţa asigurărilor este supravegheată de o comisie formată dintr-un preşedinte, doi vicepreşedinţi şi patru membrii. Probabil şi colegii Angelei Toncescu şi ai lui Constantin Buzoianu au salarii la fel de mari. Toţi sunt numiţi de Parlament. Însă bugetul CSA este aprobat de instituţie şi nu şi de vreo comisie de buget-finanţe a celor două camere.


Observator

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close