Antena 3 CNN Actualitate 17 răniţi, după ce două autobuze cu peste 80 de persoane s-au ciocnit în Piteşti. A fost activat planul roşu

17 răniţi, după ce două autobuze cu peste 80 de persoane s-au ciocnit în Piteşti. A fost activat planul roşu

17 răniţi, după ce două autobuze cu peste 80 de persoane s-au ciocnit în Piteşti. A fost activat planul roşu
Sursa foto: sursa foto: epitesti.ro
25 Noi 2016   •   08:02

Două autobuze cu navetişti au fost implicate într-un accident produs vineri dimineaţă în municipiul Piteşti, autorităţile punând în aplicare planul roşu de intervenţie, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, în accidentul produs pe strada Smeurei au fost implicate două autobuze care transportau muncitori de la Dacia. Mai multe persoane au fost rănite, iar unul dintre şoferi a rămas încarcerat.

"La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Serviciului Rutier Argeş, din cadrul Biroului Rutier Piteşti, precum şi de la două secţii de poliţie. Prioritatea acestora a fost asigurarea locului producerii evenimentului, pentru ca echipajele de prim ajutor să poată interveni", a declarat inspectorul principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanţe, echipaje SMURD şi autospeciale de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, în urma accidentului a fost declanşat planul roşu de intervenţie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti fiind transportaţi 16 pasageri şi şoferul unuia dintre autobuze.

"Sunt 17 victime, dar din fericire doar una este în stare gravă, şoferul unuia dintre autobuze. Ne concentrăm acum pe echilibrarea lui, celelalte victime au fost deja evaluate (...), e vorba de mic traumatisme, plăgi, contuzii, entorse", a declarat unul dintre medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Piteşti.

Conform aceleiaşi surse, doar trei dintre răniţi ar urma să rămână internaţi.

Din primele cercetări a reieşit că cele două autobuze au intrat în coliziune într-o curbă, în timp ce coborau o pantă. În autovehicule se aflau în momentul impactului peste 80 de persoane.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close