Antena 3 CNN Actualitate 20 de persoane, intoxicate cu mâncare la Mănăstirea Lainici

20 de persoane, intoxicate cu mâncare la Mănăstirea Lainici

20 de persoane, intoxicate cu mâncare la Mănăstirea Lainici
22 Iul 2009   •   21:23

20 de persoane au fost intoxicate cu mâncare la Mănăstirea Lainici. Oamenii au început să aibă stări de vomă, ameţeli şi, în cele din urmă, au sunat la 112. La spitalul din Târgu Jiu, secţia de boli infecţioase, au fost internate, peste noapte, şase persoane cu stări de vomă. Alte opt persoane au fost transportate la Spitalul din Petroşani, iar şase persoane au rămas la mănăstire deoarece s-au simţit mai bine.

Cei care au fost internaţi în spital au declarat că sunt muncitori în construcţii şi lucrau în incinta mănăstirii, deşi iniţial s-a presupus că persoanele intoxicate sunt turişti care îşi petreceau vacanţa la Mănăstire.

De aemenea, cei care au sunat la Serviciul de urgenţă anunţaseră iniţial că s-au intoxicat după ce au mâncat carne de porc. Conform medicilor, citaţi de Mediafax, persoanele au febră şi stări de vomă din cauza, cel mai probabil, a brânzei foarte sărate pe care au mâncat-o miercuri, brânză care dezvoltă, în această perioadă, cu temperaturi foarte ridicate, stafilococul salmonellei.


Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close