Antena 3 CNN Actualitate 3 sfaturi pentru a folosi inteligent cupoanele de reducere la cumparaturi (P)

3 sfaturi pentru a folosi inteligent cupoanele de reducere la cumparaturi (P)

3 sfaturi pentru a folosi inteligent cupoanele de reducere la cumparaturi (P)
29 Mai 2019   •   12:26

Doriti sa economisiti la cumparaturi? Modalitatea ideala sunt cupoanele si codurile de reducere, datorita carora cumparaturile devin mult mai avantajoase. Daca cupoanele fizice, cele pe care le poti folosi in magazinele fizice, ar putea fi putin mai greu de folosit, trebuind sa suporti privirile, de multe ori, adverse ale vanzatoarei de la casa, cupoanele online sunt mult mai usor de folosit.  

Desi codurile si cupoanele de reduceri va ajuta sa economisiti bani, trebuie sa fiti inteligenti cu privire la modul in care le folositi. Inainte de a aplica codul la comenzile online, asigurati-va ca este un cod care merita sa fie folosit. In unele cazuri, o reducere de cativa lei nu merita efortul.

Iata cateva sfaturi pentru a utiliza inteligent cupoanele online de reducere:

1. Cititi cu atentie conditiile

Unele coduri si cupoane de reduceri te pot ajuta sa economisesti cativa lei, dar numai daca cheltuiti o anumita suma. Cand se intampla acest lucru, merita sa faceti un mic calcul. Comparati suma pe care o veti cheltui fara codul de reducere cu pretul final pe care il veti cheltui cu ajutorul codului. Daca veti constata ca ajungeti sa cheltuiti mai mult cu codul de reducere din cauza conditiilor si restrictiilor, probabil ca nu merita.

Pentru a putea lua decizia corecta, asigurati-va ca stiti exact cat veti cheltui. Uneori, puteti fi conditionati sa alegeti mai multe produse pentru a depasi un anumit plafon, care va va permite sa beneficiati de un cupon de reducere. Aveti insa grija ca mirajul acestei reduceri sa nu ajunga sa va faca sa depasiti bugetul disponibil.

2. Comparati oferte

Ori de cate ori cautati coduri, veti gasi  multe site-uri care va ofera astfel de reduceri. Cu toate acestea, cea mai mare reducere procentuala nu este in mod automat si cea mai buna oferta. Uneori, vei beneficia de transport gratuit in functie de suma pe care o cheltuiesti. Nu te grabi. Verifica cu atentie diferite optiuni de cupoane reducere inainte de a finaliza cumparaturile online. Pentru acest lucru va sfatuim sa folositi Kuplio.ro, cel mai mare portal de cupoane si coduri de reducere din Romania, care aduna intr-un singur loc, in mod constant, promotii din magazinele online si magazine fizice romanesti si din strainatate. Aici poti gasi cele mai bune oferte, incepand de la Emag reducere, pana la Fashion Days reduceri sau cupoane pentru bilete de avion si mobila.

3.Verificati locatiile

Unele coduri si cupoane de reducere se folosesc strict in magazinele online. Dar altele functioneaza si in magazine ca un cupon printat sau chiar de pe ecranul smartphone-ului tau. Daca gasiti un cod avantajos, verificati inainte unde se poate aplica. Daca puteti obtine reducerea in magazinul fizic, veti economisi costurile de transport. Daca nu puteti spune daca un cod este numai online, sunati la magazinul respectiv si intrebati. Uneori, este la latitudinea managerului daca accepta utilizarea unui cod web si in magazinele fizice.


 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close