Antena 3 CNN Actualitate 70.000 de buletine de vot pentru colegiul 14 din Capitală au fost tipărite greşit

70.000 de buletine de vot pentru colegiul 14 din Capitală au fost tipărite greşit

70.000 de buletine de vot pentru colegiul 14 din Capitală au fost tipărite greşit
15 Noi 2008   •   18:38

Peste 70.000 de buletine de vot, tipărite pentru colegiul 14 din Bucureşti au fost tipărite greşit. Membrii Biroului Electoral Municipal au constatat, în timpul unei verificări efectuate la sediul Monitorului Oficial, că numele candidatului PNL pentru acest colegiu, Brătianu Bogdan Valentin, a fost tipărit ?Brătianu Bogan Valentin?. Reprezentanţii BEM au solicitat vineri prefectului să pună la dispoziţie machetele definitive ale buletinelor de vot, pentru a fi preîntâmpinate eventuale neconcordanţe.
?Biroul Electoral Municipal, în şedinţa de vineri, a cerut oficial prefectului, să aducă machetele definitive ale buletinelor de vot din toate colegiile uninominale din Bucureşti, pentru a preîntâmpina astfel de probleme. Acest lucru nu s-a întâmplat, prefectul spunându-ne că nu ne poate pune la dispoziţie, pentru verificare, machetele. Acesta este motivul pentru care ne-am deplasat la Monitorul Oficial?, a declarat, pentru Mediafax, reprezentantul PDL în BEM, Marian Zlotea.
Duminică se va decide în cadrul unei şedinţe extraordinare dacă buletinele de vot tipărite greşit vor fi distruse şi retipărite sau vor fi folosite la scrutinul electoral din 30 noiembrie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: buletine de vot
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close