Antena 3 CNN Actualitate 87 de persoane cazate la o tabără din Bran, diagnosticate cu toxiinfecţie alimentară

87 de persoane cazate la o tabără din Bran, diagnosticate cu toxiinfecţie alimentară

87 de persoane cazate la o tabără din Bran, diagnosticate cu toxiinfecţie alimentară
Sursa foto: Spital
31 Iul 2009   •   08:25

87 de persoane, cazate la o tabără din Bran, au fost diagnosticate joi seară cu toxiinfecţie alimentară. Dintre acestea, 37 au fost internate la spitalul de boli infecţioase din Braşov. Se pare că elevii şi profesorii, au consumat alimente expirate. Unul dintre profesori a leşinat, dar niciunul dintre cei bolnavi nu este în stare gravă.

Primele simptome au început să apară încă de joi dimineaţă, la doi copii. Însoţitorii copiilor au crezut iniţial că de vină ar fi oboseala. Până la urmă, o profesoară a sunat la ambulanţă. Medicul sosit în tabără şi-a dat seama că situaţia este mult mai gravă şi a cerut ajutoare.

Nu se ştie încă ce a provocat intoxicaţia din tabără. Proprietarul pensiunii unde au mâncat copiii spune că alimentele erau ţinute în condiţii bune. Cu toate astea, se pare că angajaţii pensiunii au facut curăţenie în sala de mese chiar înainte să vină ambulanţele.

Proprietarul pensiunii susţine însă că în pensiune se face întotdeauna curat, imediat după ce oaspeţii se ridică de la mese.



Antena 3

×
Subiecte în articol: toxiinfectie alimentarã
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close