Antena 3 CNN Actualitate A crezut că soția lui nu îl mai iubește, însă medicii i-au dat o veste îngrozitoare. Ce se întâmplase de fapt cu femeia

A crezut că soția lui nu îl mai iubește, însă medicii i-au dat o veste îngrozitoare. Ce se întâmplase de fapt cu femeia

A crezut că soția lui nu îl mai iubește, însă medicii i-au dat o veste îngrozitoare. Ce se întâmplase de fapt cu femeia
Sursa foto: Foto: Facebook/Mirror
17 Noi 2016   •   10:21

Un bărbat care a crezut că soția lui nu îl mai iubește avea să descopere însă ceva mult mai îngrozitor de atât, după o vizită la doctor.

Bărbatul a povestit pentru Mirror că soția lui, o femeie de afaceri de succes și o mamă iubitoare, începuse să se poarte ciudat, să nu își mai dorească să se îngrijească, ori să mai acorde atenție cuiva din familie.

După mai multe luni de tensiune în familie, acesta și-a convins soția să meargă la doctor, la un consult. Acolo avea să afle diagnosticul pus de medic în cazul soției lui: demență.

”Ajunsesem să cred că nu o mai interesez și că are o aventură. Într-un fel, când am aflat diagnosticul am fost ușurat. Cel puțin acum știu ce se întâmplă cu soția mea”, a spus bărbatul.

Mai mult, deși femeia are doar 42 de ani, medicii au estimat că mai are cel puțin doi ani de trăit, având în vedere rapiditatea cu care s-a instalat boala.

 

×
Subiecte în articol: dementa
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close