Antena 3 CNN Actualitate A distrus viaţa a două femei şi vrea să scape nepedepsit. Una dintre victime e gravidă în şapte luni

A distrus viaţa a două femei şi vrea să scape nepedepsit. Una dintre victime e gravidă în şapte luni

A distrus viaţa a două femei şi vrea să scape nepedepsit. Una dintre victime e gravidă în şapte luni
Sursa foto: Foto: spice-shot.blogspot.com
09 Mai 2012   •   08:14

Un bărbat din Iaşi este acuzat că în câteva ore a violat două femei. Una dintre victime este însărcinată în 7 luni. Prins de poliţişti, bărbatul a avut însă o explicaţie halucinantă. A spus că el este victima. Ar fi venit la femei după ce le-a găsit adresele în ziar, şi le-ar fi plătit să întreţină relaţii sexuale cu el.

Pare convins de ce spune, dar bărbatul de 30 de ani a distrus în numai câteva ore, viaţa a două femei. Prima, studentă la drept, povesteşte că stătea liniştită în casă când individul a dat buzna peste ea.

După ce şi-a bătut joc de femeie timp de jumătate de oră, bărbatul a plecat. A luat cu el toţi banii pe care i-a găsit la îndemână, dar şi-a uitat telefonul mobil. Şi-a dat seama abia în casa celeilalte victime, o femeie însărcinată în 7 luni.

Greşeala l-a trimis direct în mâinile poliţiei.

Cum descrierea şi modul de operare era similar, poliţiştii şi-au dat seama destul de repede că este vorba despre aceeaşi persoană. Bărbatul are un cazier extrem de bogat, aşa că poliţiştilor nu le-a fost greu să îl găsească. În faţa lor însă, el a venit cu o scuză încredibilă.

×
Subiecte în articol: violator femeie insarcinata Iași studenta
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close