Antena 3 CNN Actualitate A divorțat de ea după patru ani de căsnicie. După despărțire, femeia a observat ceva șocant pe brațul fostului soț

A divorțat de ea după patru ani de căsnicie. După despărțire, femeia a observat ceva șocant pe brațul fostului soț

A divorțat de ea după patru ani de căsnicie. După despărțire, femeia a observat ceva șocant pe brațul fostului soț
Sursa foto: Foto: facebook
10 Ian 2017   •   10:30

Tisha era în culmea fericirii când soțul ei a făcut un gest impresionant pentru ea. Matt și-a tatuat chipul soției sale pe braț. După patru ani însă, cei doi au divorțat, iar condițiile în care au făcut acest lucru nu au fos unele cordiale.

Certat și divorțat de soția lui, Matt a luat o decizie radicală în ceea ce privea tatuajul imens pe care il avea pe braț. Bărbatul și-a rugat un prieten bun, care lucra într-un salon de tatuaje, să facă modificări desenului de pe braț, astfel încât chipul soției sale să fie transformat în cel al unui...demon.

După transformarea radicală a tatuajului, Matt a postat imagini pe rețelele de socializare. Cum era de așteptat, fosta soție a americanului nu a apreciat gestul lui și crede că Matt a făcut acest lucru pentru a se răzbuna.

„Divorțul în sine a fost foarte dificil, iar gestul lui Matt a făcut ca lucrurile să fie și mai grele”, a declarat Tisha.

Sursă: Inside Edition

×
Subiecte în articol: sotie tatuaj
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close