Antena 3 CNN Actualitate VESTE ORIBILĂ din familia lui Sergiu Nicolaescu. A MURIT și ea!

VESTE ORIBILĂ din familia lui Sergiu Nicolaescu. A MURIT și ea!

VESTE ORIBILĂ din familia lui Sergiu Nicolaescu. A MURIT și ea!
13 Iul 2017   •   17:41

Iolanda Nicolaescu, sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu, a murit la vârsta de 90 de ani. Iolanda Nicolaescu a fost adusă la spitalul Elias cu salvarea în urmă cu o lună, pentru că nu mai mânca și nu mai bea apă, scriu jurnaliștii de la click.ro.

„Nu mai mânca de câteva zile, aşa că au internat-o. Am fost atunci la ea. Era conştientă, dar slăbită din toate punctele de vedere. Era pe perfuzii”, a declarat o prietenă veche de-a Iolandei.

Iolanda Nicolaescu a murit pe data de 7 iulie, la Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie „Ana Aslan”. Ea ajungese de urgenţă la Spitalul Elias în urmă cu o lună.

Iolanda Nicolaescu, la cuțite cu văduva regizorului

Iolanda Nicolaescu a fost extrem de afectată de moartea fratelui ei, Sergiu Nicolaescu, în urmă cu patru ani, la 3 ianuarie 2013.

Sora regizorului și văduva acestuia au fost protagonistele unui scandal uriaș izbucnit la scurt timp după moartea lui Sergiu Nicolaescu, scandal în care și-au reproșat inclusiv incinerarea făcută în grabă, precum și modul în care a fost împărțită averea.

În 2014, cele două s-au împăcat şi au încheiat un contract de vânzare-cumpărare al apartamentului Iolandei, cu clauză de întreţinere. Conform actului, Dana Nicolaescu s-a obligat să aibă grijă de cumnata ei până la moarte: să-i plătească întreţinerea, menajul, mâncarea, medicamentele.

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close