Antena 3 Actualitate A murit Lorin Fortuna, lider al Revoluției din 1989 și ”combatant ezoteric”

A murit Lorin Fortuna, lider al Revoluției din 1989 și ”combatant ezoteric”

25 Noi 2016   •   16:25
A murit Lorin Fortuna, lider al Revoluției din 1989 și ”combatant ezoteric”
Sursa foto: Foto: Pressalert

Lorin Fortuna a încetat din viață, după ce a fost internat la Spitalul Județean Timișoara. Lorin Fortuna a fost operat luni de ulcer duodenal perforat. După operație, unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai Revoluției din Decembrie 1989 a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara. Din păcate, primul președinte al Consiliului Județean Timiș de după Revoluția din Decembrie 1989 a pierdut lupta cu viața, potrivit tion.ro.

Lorin Fortuna a fost președintele Frontului Democratic Român și unul din liderii revoluționari din Timișoara. A fost președintele Consiliului Județean Timiș al Frontului Salvării Naționale de la 23 decembrie 1989 la 12 ianuarie 1990. A fost președinte al asociației de revoluționari Victoria din Timișoara.

A înființat Mișcarea: Misiunea Astrală “România” și Mișcarea Sarmizegetusa, emițând diverse teorii despre civilizații virtuale. Conform lui Lorin Fortuna, lumea este alcătuită din mai multe civilizații virtuale: șerpiliană modificată, viperiană, balauriană, dragoniană, peștiliană, delfiniană, acvilaină, grifoniană, goriliană. Fortuna a declarat că aparține civilizației Goriliene.

În decembrie 2014 i s-a acordat titlul de cetățean de onoare al orașului Timișoara.

×
Subiecte în articol: lider

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close