Antena 3 CNN Actualitate A sărit în ajutorul unei femei care era bătută în parcare. Acum este mort

A sărit în ajutorul unei femei care era bătută în parcare. Acum este mort

A sărit în ajutorul unei femei care era bătută în parcare. Acum este mort
Sursa foto: foto: pixabay.com
29 Noi 2016   •   17:03

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din San Antonio, California, a murit după ce a intervenit într-o bătaie în încercarea de a salva o femeie care era agresată fizic. După şi-a văzut soţia intrând într-un magazin, Isidro Zarate a observat că, în parcarea auto unde se afla, avea loc o discuţie foarte aprinsă între un bărbat şi o femeie, potrivit gandul.info.

La scurt timp, Isidro l-a văzut pe bărbat cum şi-a apucat victima de păr şi a început să o bată.

Isidro s-a dus către ei, cu maşina, şi i-a spus bărbatului să ia mâna de pe femeie, însă agresorul s-a îndepărtat de victimă doar pentru a-şi lua arma, potrivit The Washington Post.

"Zarate nu a făcut decât să îi spună bărbatului să îşi ia mâinile de pe ea. Imediat după, agresorul a luat o armă în mână şi a început să tragă", a declarat şeful poliţiei din San Antonio, McManus.

Un glonţ i-a străpuns gătul lui Zarate, omorându-l.

O femeie, care se afla în maşină cu Zarate, a fost şi ea rănită în urma focurilor de armă trase. O altă femeie, care se afla în parcarea auto în momentul incidentului, a fost de asemenea rănită. Cele două supravieţuitoare nu au suferit, însă, răni grave şi se vor recupera repede.

Suspectul identificat de poliţişti este un tânăr în vârstă de 21 de ani.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close