Antena 3 CNN Actualitate A trăit ca un star de Hollywood, dar a sfârşit tragic. Detalii şocante din viaţa Larei Şaban

A trăit ca un star de Hollywood, dar a sfârşit tragic. Detalii şocante din viaţa Larei Şaban

A trăit ca un star de Hollywood, dar a sfârşit tragic. Detalii şocante din viaţa Larei Şaban
31 Mai 2012   •   22:20

Relaţia fericită pe care Lara Şaban o avea cu politicianul turc ar fi fost doar de faţadă. După o copilărie marcată de lipsuri, Lara s-ar fi agăţat de banii turcului. Ba chiar ar fi încercat să se sinucidă după ce bărbatul a vrut să pună capăt relaţiei.

A trăit ca un star de la Hollywood, iar povestea vieţii Larei Şaban a semănat, până la tragicul final, cu un scenariu de film. A copilărit în sărăcie, dar destinul i s-a schimbat în momentul în care l-a cunoscut pe politicianul şi omul de afaceri Huseyin Sipahi.

Odată cu povestea de amor, banii au început să vină. Bunăstarea s-ar fi revărsat şi asupra familia din România. Pentru legile religiei musulmane, era însă o iubire interzisă. Mama i-ar fi cerut Larei să pună capăt relaţiei.

Lara însă a ales să rămână lângă omul de afaceri care, deşi era căsătorit şi avea trei copii, o trata ca pe o regină. Tânăra venea în România cu un avion particular pus la dispoziţie de amantul ei, iar cu banii lui şi-a decorat casa şi apartamentul după ultimele tendinţe. Apropiaţii vorbesc de mobilă încrustată cu pietre Swarovski.

Povestea de iubire cu politicianul turc ar fi început să se destrame în momentul în care relaţia lor a devenit publică. Omul de afaceri ar fi încercat să pună capăt relaţiei. Între timp, Lara devenise un robinet cu bani pentru familie. Dar cele 122 de mii de dolari pe care femeia le-a adus în România par să fi fost ultimele primite de la omul de afaceri. În acel moment, ar fi început un adevărat război în interiorul familiei. Totul de teama sărăciei.

Acum, familia va rămâne cu cele două imobile ale Larei şi cu maşian de lux. Fratele femeii îşi susţine în continuare nevinovăţia, iar mâine la curtea de apel se va judecat recursul la decizia de arestare.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close