Antena 3 CNN Actualitate Absolvenţii şcolilor de poliţie, şomeri pe perioadă nedeterminată. Contul de Facebook al lui Igaş, luat cu asalt

Absolvenţii şcolilor de poliţie, şomeri pe perioadă nedeterminată. Contul de Facebook al lui Igaş, luat cu asalt

Absolvenţii şcolilor de poliţie, şomeri pe perioadă nedeterminată. Contul de Facebook al lui Igaş, luat cu asalt
Sursa foto: Foto: politiaromana.ro
de N.B.    |    09 Dec 2011   •   13:45

Peste 3.000 de elevi care au finalizat cursurile şcolilor post-liceale de poliţie anul acesta nu vor fi încadraţi în posturi din cauza lipsei fondurilor pentru plata salariilor.

Absolvenţii cursurilor şcolilor de poliţie, din seria 2009 - 2011, ar fi trebuit să dea examenele de absolvire în vară şi să fie încadraţi pe posturi până în luna septembrie a acestui an.

În lipsa posturilor vacante, elevilor din promoţia 2009 - 2011 li s-a comunicat că vor susţine examenul de absolvire în luna decembrie, urmând a fi încadraţi pe posturi la începutul anului 2012.

Viitorii agenţi de poliţie, jandarmi sau poliţişti de frontieră au primit o nouă veste proastă în Monitorul Oficial, Partea I nr. 861 din 7 decembrie 2011, unde a fost publicată legea care aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului, care amână pentru o perioadă nedeterminată încadrarea pe posturi a absolvenţilor şcolilor de poliţie.

Astfel, absolvenţii cursurilor şcolilor de poliţie sau jandarmerie din seria 2009 - 2011, vor susţine examenul de absolvire în anul 2012, conform calendarului care va fi aprobat prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor, după vacantarea numărului necesar de posturi. Elevii seriei 2009 -2011 vor fi în continuare în vacanţă.

Contul de Facebook al ministrului Administraţiei şi Internelor a fost inundat de mesaje de la elevii care au de aşteptat o perioadă nedeterminată până când vor fi încadraţi, şomeri până în momentul alocării posturilor.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close