Antena 3 CNN Actualitate Accident violent în centrul Capitalei. O tânără șoferiță și-a băgat prietenele în spital

Accident violent în centrul Capitalei. O tânără șoferiță și-a băgat prietenele în spital

Accident violent în centrul Capitalei. O tânără șoferiță și-a băgat prietenele în spital
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
27 Mar 2016   •   08:56

Accident violent azi-noapte în plin centrul Capitalei. Șase persoane au ajuns la spital după ce şoferiţa unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o maşină de la salubrizare.

Impactul a fost atât de violent încât o fată aflată în autoturism a avut nevoie de descarcerare pentru a putea fi scoasă dintre fiare. Cinci tinere aflate în autoturism şi şoferul camionului au ajuns la spital

Din autoturismul în care se aflau cele 5 tinere nu a mai rămas decât un morman de fiare. Cea care era la volan, o tânără de 19 ani care îşi luase permisul în urmă cu câteva luni, a fost la un pas de a le conduce la moarte.

Tinerele voiau să petreacă o seară în oraş, dar o clipă de neatenţie le-a băgat în spital. Pe bulevardul I.C. Brătianu, şoferiţa a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină de gunoi.

Vizibil marcat, angajatul firmei de salubritate spune că nici nu a avut timp să reacţioneze.

In urma impactului şoferiţa, cele 4 prietene ale ei şi şoferul camionului au ajuns la spital. Fata care a avut nevoie de descarcerare este în stare foarte gravă, iar medicii au fost nevoiţi să o intubeze înainte de a o transporta la spitalul de urgentă.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu alcotestul, dar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis o anchetă, iar şoferiţa riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

 

×
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close