Antena 3 CNN Actualitate Accident de muncă, pe şantierul naval Constanţa: Un bărbat a căzut de la cinci metri (VIDEO)

Accident de muncă, pe şantierul naval Constanţa: Un bărbat a căzut de la cinci metri (VIDEO)

Accident de muncă, pe şantierul naval Constanţa: Un bărbat a căzut de la cinci metri (VIDEO)
26 Noi 2009   •   09:13

Un bărbat a ajuns miercuri noapte la spital după ce a căzut de la cinci metri înălţime pe şantierul naval Constanţa. Accidentul s-a petrecut la bordul unei nave, pe care bărbatul făcea mai multe lucrări de întreţinere. Medicii spun că muncitorul consumase băuturi alcoolice înainte să vină la serviciu.

Accidentul s-a petrecut la puţin timp după ce bărbatul intrase în tură. În timp ce se afla pe puntea navei, s-a dezechilibrat şi a cazut în gol de la mai bine de cinci metri înălţime. Pompierii şi cei de la descarcerare s-au chinuit aproape o oră să îl scoată pe muncitor din sala motoarelor, unde căzuse.

Muncitorul a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la Spitalul Judeţean Constanţa. Era aproape inconştient şi avea nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Medicii spun că bărbatul era şi în stare de ebrietate.

Cazul a intrat în atenţia inspectorilor de muncă din Constanţa, care vor încearca acum să stabilească dacă a fost vorbă de un accident dar şi dacă vina aparţine sau nu bărbatului.



Antena 3

×
Subiecte în articol: muncitor port
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close