Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe DN2: Trei morți și 15 răniți

Accident grav pe DN2: Trei morți și 15 răniți

Accident grav pe DN2: Trei morți și 15 răniți
Sursa foto: foto: Facebook/IGSU
19 Noi 2016   •   12:19

Trei persoane au murit în urma unui accident rutier care s-a petrecut sâmbătă dimineață pe DN2, în apropierea localității Șindrilița, în urma coliziunii între un microbuz cu călători și un alt autovehicul. Alte 15 persoane au fost rănite. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat sâmbătă, în jurul orei 11,40, pe DN2 (E85) Afumaţi - Urziceni pe raza comunei Şindriliţa, după ce a fost întrerupt din cauza gravului accident rutier produs în cursul dimineţii.

Potrivit unui comunicat remis sâmbătă AGERPRES, în zonă se circulă uşor îngreunat, dirijat de poliţişti, iar conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule prudent.

Trei persoane au murit şi alte 14 au fost rănite în accidentul rutier petrecut sâmbătă, pe DN2, în apropierea localităţii Şindriliţa, în urma coliziunii între un microbuz cu călători şi un alt autovehicul.

UPDATE 10:40

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că 14 răniţi în accidentul de pe raza comunei Şindriliţa sunt internaţi în mai multe spitale din Capitală, din informaţiile sale starea acestora fiind "de cod verde şi cod galben".

"Nu am informaţii ca cineva să fie în stare critică", a afirmat Arafat.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat pentru AGERPRES că cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul Floreasca, unul plecând acasă, cinci la Spitalul Pantelimon, doi la Bagdasar-Arseni şi doi la Spitalul Elias.

Potrivit medicului, cel mai grav ar fi şoferul care a necesitat să fie descarcerat şi care este în prezent investigat cel mai probabil având fracturi de membre inferioare. Opriţa a precizat că pacienţii sunt policontuzionaţi.

UPDATE 9.40

Persoanele rănite în urma accidentului petrecut sâmbătă dimineaţă pe DN 2 sunt transportate la spital, până în prezent fiind duse 12 victime, au anunţat oficiali ai ISU Bucureşti, potrivit Agerpres.

Alte trei victime sunt în evaluare medicală, urmând să se hotărască dacă se impune sau nu transportarea la o unitate spitalicească.

Cele trei persoane decedate sunt două femei şi un bărbat.

Potrivit ISU Bucureşti, şase persoane au fost duse la spital de către maşinile SABIF, fiind distribuite două la spitalul Sf. Ioan, două la spitalul Floreasca, două la Pantelimon.

Alte două persoane au fost duse cu maşinile SAJ Ialomiţa la Floreasca, trei cu SMURD (două la Floreasca şi una la spitalul Elias) şi o persoană este transportată tot la Floreasca de maşina medicului de urgenţă de la Floreasca.

Cercetările au arătat că în autoturism a fost doar şoferul, iar în microbuz erau 17 persoane.

UPDATE: 9.10

Primele imagini de la faţa locului. Reporterul Antena 3 Adrian Bujoiaică a transmis noi informaţii legate de accidentul grav petrecut sâmbătă dimineaţă pe DN2, în zona localităţii Şindriliţa, judeţul Ilfov.

 

UPDATE: 8.50

Bilanţul accidentului petrecut pe DN2 a ajuns la 3 morţi şi 14 răniţi, potrivit ISU Ilfov.

___________

UPDATE: 8.40:

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a oferit, în direct, la Antena 3 informaţii actualizate despre accidentul grav petrecut pe DN2, în apropiere de localitatea ilfoveană Şindriliţa. Potrivit acestuia, în urma accidentului au rezultat 2 morţi şi 17 răniţi. O persoană se afla încă încarcerată la momentul intervenţiei telefonice.

_________

Un acident grav s-a petrecut sâmbătă dimineață pe DN2, în apropiere de localitatea Șindrilița, județul Ilfov. În accident au fost implicate un microbuz care se îndrepta spre Capitală și o autoutililtară.

Potrivit polițiștilor, două persoane și-au pierdut viața, iar 12 persoane sunt rănite. Opt ambulanțe au ajuns la fața locului. Cauza accidentului nu a fost stabilită încă, însă în zonă se circula în condiţii de ceaţă.

În urma accidentului, circulaţia a fost îngreunată.

Cătălin Bocai, de la centrul Infotrafic, a oferit în direct, mai multe detalii:

Știre în curs de actualizare.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close