Antena 3 CNN Actualitate Accident groaznic pe A1. Un șofer de tir a murit strivit de mastodontul pe care îl conducea

Accident groaznic pe A1. Un șofer de tir a murit strivit de mastodontul pe care îl conducea

Accident groaznic pe A1. Un șofer de tir a murit strivit de mastodontul pe care îl conducea
Sursa foto: sursa foto: specialarad.ro
10 Dec 2016   •   19:17

Şoferul unui automărfar a decedat sâmbătă, după ce autovehiculul pe care-l conducea a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat, trupul bărbatului rămânând încarcerat între fiarele contorsionate ale cabinei automărfarului, informează maior George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, potrivit Agerpres.

'Accidentul s-a produs în jurul orei 16.00, în zona oraşului Pecica. Din motive necunoscute, la un moment dat şoferul automărfarului care circula pe autostrada A1, pe sensul de mers Nădlac spre Arad, a pierdut controlul asupra volanului şi, autovehiculul scăpat de sub control a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. Membrii echipajului SMURD care a ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru şofer, decât să constate decesul acestuia. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului Arad, pentru a-l scoate pe şoferul decedat dintre fiarele contorsionate ale cabinei automărfarului, precum şi o autospecială de stingere incendii, care a fost trimisă la locul accidentului pentru a asigura zona. În momentul producerii accidentului, şoferul TIR-ului era singur în cabina automărfarului', a declarat presei sâmbătă maior George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad'.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close