Antena 3 CNN Actualitate Un mort și șase răniți în urma unui accident devastator pe DN 1

Un mort și șase răniți în urma unui accident devastator pe DN 1

Un om a murit și alte șase persoane au fost rănite în această dimineață, în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz transport persoane.

Un mort și șase răniți în urma unui accident devastator pe DN 1
de Laura Dinu    |    11 Feb 2021   •   10:50

Accidentul s-a produs pe DN 1, în județul Sibiu, după ce șoferul autoturismului a ieșit în șoseaua națională fără să se asigure, intrând în coliziune cu microbuzul care circula regulamentar. Acesta transporta cinci persoane către serviciu.  

Impactul a fost extrem de violent iar în urma coliziunii 2 persoane din microbuz au rămas încarcerate.  

La fața locului au fost trimise 4 autospeciale SMURD și 2 mașini de descarcerare pentru a acorda primele îngrijiri răniților.  

În starea cea mai grava era soferul microbuzului. Medicii au încercat să-l resusciteze însă barbatul de 58 de ani nu a mai putut fi salvat.  

Alte patru persoane din microbuz, dar și șoferul și un pasager aflați în celălalt autoturism implicat în accident, au fost răniți și duși cu autospecialele SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu.  

Polițiștii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este șoferul autourismului care a pătruns pe Șoseaua Națională fără să se asigure. El  se va alege cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Sibiu accident
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close