x close

Adina Anghelescu, detalii exclusive despre reținerea profesorului Mircea Beuran. Detaliul bizar care ridică multe semne de întrebare

de D.G.    |    13 Feb 2020   •   21:59
Adina Anghelescu, detalii exclusive despre reținerea profesorului Mircea Beuran. Detaliul bizar care ridică multe semne de întrebare 817

Jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a prezentat, joi, la Sinteza zilei, informații exclusive despre reținerea profesorului Mircea Beuran.

"Profesorul Mircea Beuran nu a avut alături de el pe avocatul său, ci un avocat de oficiu, în toate aceste 8 ore cât a fost ținut la DNA. Pe mine mă miră foarte mult acest lucru, pentru că este o primă somitate care nu a telefonat avocatului său și nu se știe de ce.

O să aflăm dacă nu cumva a fost supus unor presiuni, dacă în momentul în care a fost luat direct de acasă după percheziție domnul profesor era atât de surprins de ceea ce i se întâmplă încât a și uitat să mai telefoneze cuiva. Nici fiica sa, înțeleg, că nu știa ce se întâmplă cu domnul Beuran", a explicat Adina Anghelescu.

Medicul Mircea Beuran a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Medicul Mircea Beuran a fost dus la sediul DNA, după ce joi dimineață procurorii au făcut percheziții în casa și biroul său. Profesorul e vizat într-un dosar de luare de mită.

Citeşte mai multe despre:

Adina Anghelescu Mircea Beuran
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati