Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, detalii exclusive despre reținerea profesorului Mircea Beuran. Detaliul bizar care ridică multe semne de întrebare

Adina Anghelescu, detalii exclusive despre reținerea profesorului Mircea Beuran. Detaliul bizar care ridică multe semne de întrebare

Jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a prezentat, joi, la Sinteza zilei, informații exclusive despre reținerea profesorului Mircea Beuran.

Adina Anghelescu, detalii exclusive despre reținerea profesorului Mircea Beuran. Detaliul bizar care ridică multe semne de întrebare
13 Feb 2020   •   21:59

"Profesorul Mircea Beuran nu a avut alături de el pe avocatul său, ci un avocat de oficiu, în toate aceste 8 ore cât a fost ținut la DNA. Pe mine mă miră foarte mult acest lucru, pentru că este o primă somitate care nu a telefonat avocatului său și nu se știe de ce.

O să aflăm dacă nu cumva a fost supus unor presiuni, dacă în momentul în care a fost luat direct de acasă după percheziție domnul profesor era atât de surprins de ceea ce i se întâmplă încât a și uitat să mai telefoneze cuiva. Nici fiica sa, înțeleg, că nu știa ce se întâmplă cu domnul Beuran", a explicat Adina Anghelescu.

Medicul Mircea Beuran a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Medicul Mircea Beuran a fost dus la sediul DNA, după ce joi dimineață procurorii au făcut percheziții în casa și biroul său. Profesorul e vizat într-un dosar de luare de mită.

×
Subiecte în articol: Adina Anghelescu Mircea Beuran
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close