Antena 3 CNN Actualitate Adrian Despot, mesaj tranşant pentru cei care îl doresc la consultările cu Iohannis

Adrian Despot, mesaj tranşant pentru cei care îl doresc la consultările cu Iohannis

Adrian Despot, mesaj tranşant pentru cei care îl doresc la consultările cu Iohannis
de S.T.    |    06 Noi 2015   •   12:00

Adrian Despot spune că participarea sa în calitate de reprezentant al protestatarilor la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis nu ar fi decât o altă improvizaţie.
   
"Vă mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată. Vă înţeleg furia şi dorinţa de schimbare. Şi eu, la fel ca şi voi, sunt sătul de improvizaţii. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizaţie. Nu am nici pregătirea şi nici priceperea necesară pentru aşa ceva. Cu toţii suntem nemulţumiţi de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică cât şi marea majoritate a funcţionarilor publici. Haideţi să nu facem greşeala de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi", le transmite Adrian Despot protestatarilor, prin intermediul unui mesaj publicat, vineri, pe contul său oficial de Facebook.

 
Dragii mei,Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la...

Posted by Adrian Despot on 5 Noiembrie 2015
Adrian Despot se numără printre principalele persoane care apar pe diferite grupuri de discuţii pe Facebook pe care protestatarii le consideră potrivite pentru a-i reprezenta la discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Consultările lui Iohannis cu societatea civilă încep la ora 13.30. Deocamdată nu se cunoaşte componenţa delegaţiei.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close