Adrian Năstase: Am fi putut circula pe autostrada Comarnic - Braşov încă de acum cinci ani. Cine i-a ''sabotat'' pe români

de D.G.    |    02 Ian 2017   •   20:40
Adrian Năstase: Am fi putut circula pe autostrada Comarnic - Braşov încă de acum cinci ani. Cine i-a ''sabotat'' pe români sursa foto: Agerpres

Adrian Năstase dezvăluie într-o postare pe Facebook faptul că am fi putut avea autostradă între Comarnic şi Braşov încă de acum cinci ani, însă contractul semnat la acea vreme cu firma Vinci din Franţa a fost anulat de fostul preşedinte Traian Băsescu.

''Autostrada Comarnic - Brasov. "Luati de la Băsescu".
In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. Autostrada ar fi fost finalizata incă de acum cinci ani.
Probabil ca putini isi mai amintesc faptul ca, in 2005, Basescu a anulat contractul respectiv, pe motiv de "tain". Sper ca cei mai multi din cei care isi petrec ore intregi, astazi, pe DN 1, venind spre Bucuresti, sa fie dintre cei care, in 2004, l-au votat pe Basescu. Nu e un sentiment crestinesc dar, imi aduc aminte de argumentul lui Basescu impotriva autostrazii - voiam eu să-mi "trag" autostrada ca să ajung la Cornu. Nu cred că el nu stia că localitatea Comarnic - de unde ar fi pornit autostrada spre Brasov - se află DUPA localitatea Cornu. Unii l-au crezut.
Va trebui gasita insă, in curand, o solutie. Fara autostrada este inutil sa vorbim despre turism pe valea Prahovei'', a scris fostul premier pe Facebook.

Parteneri
x close