Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, despre reportajul Sky News: ”Nu cred că povestea asta este gratuită!”

Adrian Năstase, despre reportajul Sky News: ”Nu cred că povestea asta este gratuită!”

Adrian Năstase, despre reportajul Sky News: ”Nu cred că povestea asta este gratuită!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Aug 2016   •   23:04

Reportajul Sky News nu este o poveste gratuită, fiind vorba de credibilitatea României într-un context mai general al unor decizii eventuale referitoare la Spaţiul Schengen, a afirmat joi fostul premier Adrian Năstase, potrivit Agerpres.

"Eu cred că trebuie să înţelegem miza acestei chestiuni. După părerea mea, este vorba de credibilitatea României într-un context general al unor decizii eventuale referitoare la Spaţiul Schengen. Eu nu cred că povestea asta este gratuită, un amuzament al unui personaj oarecare. Din experienţa mea, am văzut că astfel de întâmplări au apărut în diferite momente. Exemplu - embargoul privind armele în ceea ce priveşte conflictul din Iugoslavia din 1991-1992 şi acuzaţiile la adresa României care erau îndreptate dinspre presa de la Budapesta că noi am fi încălcat embargoul de arme", a declarat Năstase, la un post TV.

Întrebat dacă, în opinia sa, ar fi vorba despre o conspiraţie, fostul premier a arătat că "este vorba de anumite interese la un nivel mai ridicat decât cel al redactorilor, reporterilor de la Sky News" şi totodată despre "o atacare a credibilităţii pentru anumite scopuri". "Cred că miza e mai importantă, va trebui să o descoperim. Problema este că în spatele domnului Ramsay s-a aşezat totuşi conducerea canalului de televiziune, iar în spatele acestui canal de televiziune eu bănuiesc totuşi anumite interese", a completat el.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Sky News
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close