Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase: E clar că şi actualul guvern a fost ”domesticit” de Sistem

Adrian Năstase: E clar că şi actualul guvern a fost ”domesticit” de Sistem

Adrian Năstase: E clar că şi actualul guvern a fost ”domesticit” de Sistem
05 Feb 2017   •   16:18

Adrian Năstase susţine într-o postare pe blogul său că Ordonanţa 13 a fost un pretext pentru unii să protesteze pentru diferite motive care nu au legătură cu interesul României. Potrivit fostul premier, şi actualul guvern a fost ''domesticit'' de Sistem.

''Poporul din stradă a cerut „abrogarea” ordonantei privind abuzul in serviciu. Ordonantă inutilă si din cauză că se duc tot mai putini la serviciu iar acolo, oricum, nu mai vor să „abuzeze” de muncă, protestând  sub formă de grevă de zel.

Asa cum am mai scris, OUG-ul (era să scriu UGG-ul) a reprezentat un pretext. Pentru unii, să protesteze in numele democratiei. Altii au fost supărati că guvernul lucreaza ore suplimentare, noaptea. Unii si-au adus copiii să protesteze si ei. Nu fiti rautăciosi, nu a fost vorba de scuturi umane, ci de copii care au citit OUG-ul si au simtit nevoia s-o protesteze. Un copil, spre exemplu, spunea că el vrea sa salveze, unit, Romania. Altii, multinationali, si-au adus in piata papagalii, nemultumiti că afacerile lor vor fi impozitate in Romania. Studentii din Cluj, vin, cu trenul, să protesteze la Bucuresti, nemultumiti, probabil,  de faptul că guvernul actual a decis ca ei să nu plateasca, de la 1 februarie, transportul cu trenul si că a decis să dubleze indemnizatiile pentru studenti.''

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close