Antena 3 Actualitate Adrian Năstase: Jos Guvernul Cioloș

Adrian Năstase: Jos Guvernul Cioloș

13 Feb 2017   •   18:19
Adrian Năstase: Jos Guvernul Cioloș
Sursa foto: Foto: Facebook

Adrian Năstase a reacționat după publicarea în presă a unei decizii a Curții de Apel Alba Iulia, care a constatat dezincriminarea abuzului în serviciu, așa cum este definit de art. 297 alin. 1 din Codul Penal.

”Se pare că, incepând din această seară, in pietele din România se va scanda si „Jos Guvernul Ciolos!” Explicatia e simplă. In timp ce sute de mii de oameni demonstrau pentru abrogarea OUG 13, s-a descoperit că, de fapt, Guvernul Ciolos, prin inactiune – nu a intervenit printr-o ordonantă de urgentă pentru a pune in aplicare intr-un interval de 45 de zile, decizia Curtii constitutionale – practic a determinat dezincriminarea infractiunii de abuz in serviciu. Si a celei de peste 200 000 lei dar si a celei sub 200 000 lei. Mai simplu si mai eficient.

Aceasta a fost solutia dată de o Curte de Apel din tară, hotărârea fiind definitivă. Detalii găsiti pe Luju.ro.

In aceste conditii, protestele vor continua dar vor fi, se pare schimbate pancartele. Totusi,  si acestea vor fi culese de criticul de artă Pavel Susară pentru a fi expuse la Muzeul Satului” scrie Adrian Năstase pe blog-ul său.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close