Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase: Nu am ştiut să utilizam avantajele aderării la UE

Adrian Năstase: Nu am ştiut să utilizam avantajele aderării la UE

Adrian Năstase: Nu am ştiut să utilizam avantajele aderării la UE
Sursa foto: foto: Agerpres
01 Ian 2017   •   15:27

Adrian Năstase afirmă, în contextul împlinirii a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, că ţara noastră nu a ştiut să utilizeze potenţialele avantaje ale acestui fapt, iar de vină pentru asta au fost anumite instituţii dar şi guvernarea Cioloş.

''Am intrat in noul an. Ce ne va aduce, oare, 2017? Se implinesc, astazi, zece ani de la intrarea in Uniunea Europeana. Primul deceniu s-a dovedit, oarecum, dezamagitor. As spune ca noi nu am stiut sa utilizam potentialele avantaje. Iar cei de la Bruxelles, cu complicitatea unor lideri de la Bucuresti, s-au bucurat sa redistribuie sumele care ne reveneau. Guvernarea Ciolos a fost deosebit de relevanta sub acest aspect. Controlul societatii romanesti si destructurarea clasei politice s-a facut, ieftin, prin cateva ong-uri si cateva slogane - "statul de drept", "anti-coruptie", "criterii de integritate". Dar si cu lipsa de intelepciune si servilismul catorva institutii ale statului "roman".
Incepe un an nou. Incepe o noua guvernare. Vom sti oare sa utilizam mai bine al doilea deceniu al aderarii?
Dragi prieteni, va urez La multi ani! Va urez sa fiti puternici si vigilenti. Sa fiti parteneri dar si arbitri'', a scris Adrian Năstase.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close