Antena 3 Actualitate Adrian Streinu-Cercel: Circa 22% din pacienții care se prezintă la spital au COVID-19

Adrian Streinu-Cercel: Circa 22% din pacienții care se prezintă la spital au COVID-19

de L.D.    |    18 Mai 2020   •   16:31
Adrian Streinu-Cercel: Circa 22% din pacienții care se prezintă la spital au COVID-19
Sursa foto: Hepta

Managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală, Adrian Streinu-Cercel, a spus, luni, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, că aproximativ 22% dintre pacienții care merg la spital și sunt testați sunt infectați cu noul coronavirus.

„Circa 22% din pacienții care se prezintă (la spital - n.red.) sunt pozitivi. (...) Orice cercetare e benefică. E bine să se facă cercetări. Lumea nu trebuie să uite că acest virus e în circultație pe teritoriul României. Nu trebuie să ne relaxăm în fața virusului. Tot ce am învățat până acum trebuie să aplicăm în continuare. Masca e cea care va face diferența, apa și săpunul sunt cele care vor face diferența”, a spus, luni, Adrian Streinu Cercel.

Conform sursei citate, „România a acționat cu precauție”.

„România a făcut lucruri foarte bune. Nu s-a jucat cu termenii. România nu și-a permis să se joace cu termenii. România a acționat ca un tot. Populația a înțeles de la început că e la risc. Fără populație nu am fi ajuns aici. Mai facem noi mici scăpări, dar, în general, România s-a comportat foarte bine. Au intervenit și autoritatile. Starea de urgență a fost pusă la punct. Mă uit la datele oficiale de azi. Italia, 145 de decese, Spania, 87 de decese, Franța, 483 de decese, (...) România,16 decese. E un lucru bun”, a mai spus managerului Institutului „Matei Balș”.

Sursa: Mediafax

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close