Antena 3 Actualitate Aeronava cu 151 de pasageri, care a fost redirecţionată pe Aeroportul Băneasa din cauza ceţii, a decolat spre Bacău

Aeronava cu 151 de pasageri, care a fost redirecţionată pe Aeroportul Băneasa din cauza ceţii, a decolat spre Bacău

29 Dec 2011   •   10:17
Aeronava cu 151 de pasageri, care a fost redirecţionată pe Aeroportul Băneasa din cauza ceţii, a decolat spre Bacău
Sursa foto: Foto: Intact Images
UPDATE 12.30:  Aeronava de la Dublin, care a fost redirecţionată pe Aeroportul Băneasa, joi dimineaţă, a decolat spre Bacău în jurul orei 12.20, informează Mediafax.

Cursa Blue Air a aterizat pe Aeroportul Băneasa la 6.18 şi a plecat spre Bacău la 12.19, a precizat reprezentantul aeroportului din Capitală, Teo Postelnicu.


O aeronavă cu 151 de pasageri care urma să aterizeze, joi dimineaţă, pe aeroportul din Bacău, a fost redirecţionată pe Aeroportul Băneasa din Capitală, din cauza ceţii.

Aeronava a plecat de la Dublin şi are la bord 151 de pasageri.
   
Din cauza ceţii, cursa aeriană, care urma să aterizeze pe Aeroportul Bacău, a fost redirecţionată pe Aeroportul Băneasa.
   
Potrivit reprezentanţilor companiei aeriene care operează zborul, pasagerii vor rămâne în aerogara Băneasa până când ceaţa de pe aeropoertul bacăuan se va ridica, după care vor pleca spre destinaţie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close