Antena 3 CNN Actualitate Afaceristul asasinat cu bombă la Arad este înmormântat astăzi. Soția a angajat o firmă de pază pentru ca amanta să nu participe

Afaceristul asasinat cu bombă la Arad este înmormântat astăzi. Soția a angajat o firmă de pază pentru ca amanta să nu participe

Omul de afaceri Ioan Crișan, asasinat cu bombă la Arad, este înmormântat astăzi. Soția acestuia a angajat o firmă de pază care să asigure protecția familiei, dar și pentru ca amanta afaceristului să nu participe.

Afaceristul asasinat cu bombă la Arad este înmormântat astăzi. Soția a angajat o firmă de pază pentru ca amanta să nu participe
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    09 Iun 2021   •   14:40

Ioan Crișan este condus pe ultimul drum, miercuri.

Soția omului de afaceri a angajat două firme de pază pentru a se asigura că nu va veni și amanta acestuia la înmormântare.

Amanta lui Ioan Crișan, care deține mai multe informații cheie din această anchetă, a dispărut de câteva zile.

La înmormântare participă mai multe persoane apropiate ale omului de afaceri din Arad, printre care se numără soția și fiica acestuia.

În ceea ce privește ancheta, în acest moment polițiștii și procurorii audiază martori și cunoscuți și verifică toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona în care s-a produs explozia.

Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca cel care a detonat acea bombă să fi fost la locul faptei înainte și în timpul exploziei.

Această ipoteză este luată în calcul deoarece sistemul de detonare a bombei ar semăna cu un sistem de alarmă la o mașină sau un motor, iar asta înseamnă că ar fi putut fi acționat de la o distanță de maxim 50 de metri.

×
Subiecte în articol: Arad Ioan Crișan înmormântare
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close